FemininPower Online

Tryk på nedenstående knap for at tilgå FemininPower Online

.... Eller læs mere om FemininPower Online

Skærmbillede 2020-11-30 kl. 21.53.27.png

FEMININPOWER ONLINE er til dig der der har svært ved at få tid til at fylde dig selv op og tage vare på din krop og dit humør. Her kan du bevæge dig på en sjov og selvkærlig måde, få boostet dit humør og nære krop og sind. Gennem Latinamerikansk inspireret dans, guider jeg dig, så du får kontakt til din kvindelighed, din indre vildskab og din feminine power. I yogasessionerne kan du øge din smidighed og styrke. I meditationerne guider jeg dig kærligt ind i ro og indre balance. Størrelse, alder og erfaring indenfor dans, yoga og meditation, er underordnet, da alle videoer er delt op i kategorier. Så du kan nemt vælge videoer, ud fra hvad dit behov er, og hvor meget tid du har.

Dans, Yoga og mediation samlet ét sted - let tilgængeligt

Skærmbillede 2020-11-30 kl. 21.58.10.png

Du kan nemt og effektivt tilgå alle mine videoer for en fast pris hver måned. Jeg har lagt vægt på den brede forskellighed vi alle i vores behov. Derfor kan du vælge kortere og konkrete videoer på eksempelvis 10 minutter, samt længere og mere gennemgående videoer. På den måde kan du, i dit eget tempo, klæde dig selv på til at opleve en anderledes hverdag med mere energi, positivitet og overskud. 

Undervisning for hvert behov, samt hvert niveau

Skærmbillede 2020-11-30 kl. 22.01.27.png

Du behøver ikke den store erfaring indenfor Dans, Yoga eller Mediation for at kunne starte med disse videoer. Det vigtigste er LYSTEN! Derfra findes der videoer tilpasset til alle niveauer. 

Du kan også booke dig på mine hold, der bliver fysisk afholdt i strib ved at trykke på nedenstående knap.