Feminin Power

Mærk din indre power og sensualitet gennem dansen

Om Femininpower

Siden jeg var lille, har dansen fyldt mit liv med glæde.  Musik og bevægelse har altid hævet min energi og løftet mit humør så længe jeg kan huske, og det er altid dér, jeg har fundet hjem.

Så snart jeg var færdig med skolesystemet, tog jeg en danseuddannelse på Performing Arts School i Göteborg. Jeg følte dog hurtigt, at min danseglæde blev kvalt i teknik og trin, der skulle udføres på en bestemt måde. Jeg følte, at dansen blev sat i bås. For mig er dans det modsatte. For mig er dans frihed og en måde at udtrykke følelser på uden ord. For mig er dans ordløs terapi.

pic arme.png

Jeg skabte Femininpower fordi, jeg selv manglede et sted, hvor jeg i fællesskab med andre kvinder kunne komme og udtrykke mig gennem bevægelser og samtidig få trænet min krop på en sjov og nærende måde.

I 2018 startede jeg det første Femininpower hold med fem kvinder på en græsplæne.  I dag lever jeg af det. 

Tanken bag Femininpower er, at vi gennem dansen og bevægelserne forløser de begrænsende tanker og negative overbevisninger, vi har om os selv. Vi omfavner vores feminine power og tager den hjem. Alt sammen for i sidste ende at erkende, at vi er værdifulde, præcis som vi er.     

pic jive.png

Jeg har aldrig spejle i salen, når jeg underviser. Når vi kvinder står foran et spejl, ser vi ofte på os selv med kritiske øjne. Spejle kan begrænse vores frihed, fordi vi begynder at dømme os selv. Jeg oplever, at vi giver meget mere slip, når vi danser, uden at vi kan se os selv. Så mærker vi efter, hvordan det føles uden hensyntagen til, hvordan det ser ud. Så bliver vi frygtløse, og det er dér vores indre power kommer frem.