alle olier.jpeg

Essentielle Olier

Ligesom dans og yoga for mig er ordløs terapi, så er essentielle olier det også.

Min vej til essentielle olier

3J3A0691_web.jpg

Da Christine Eilvig præsenterede mig for Doterras essentielle olier, var jeg ikke i tvivl. Her var noget, jeg bare måtte dykke ned i. Jeg havde i nogen tid ønsket, at jeg kunne hjælpe kvinder til indre balance, selvkærlighed og selvaccept på en måde, som rakte udover min yoga og danseundervisning. Jeg ønskede, at jeg kunne give dem noget med hjem, som hjælp til selvhjælp. Det kan jeg nu. 

wild orange.jpg

løsninger, og vi bliver i stand til at vækste i et nærende flow. Jeg bruger olierne dagligt på mig selv og min familie. På det fysiske plan bruger jeg olierne som et naturligt hjemmeapotek, og i min hudpleje. På det psykiske plan bruger jeg dem til selvkærlig healing. Der er olier til enhver følelse og enhver fysisk udfordring.

Mærk dig selv

Olierne hjælper os med andre ord til at mærke os selv, ære vores behov og grænsesætning og erkende, at vi er værdifulde, præcis som vi er. For mig er olierne femininpower på flaske.

Hvad er essentielle olier 

Essentielle olier er essensen af planter, fx urter, frugter, træer eller blomster. Molekylestrukturen i olierne er så lille, at den kan trænge ind i vores celler og skabe dyb transformation. Fordi menneskets celler ligner planters celler, arbejder olierne sig på naturligvis ind i vores celler og transformerer dem indefra.

Hjælper både fysisk og mentalt

Ubalancer i vores liv, kan komme til udtryk på mange måder, som fx uren hud, dårligt humør, hovedpine eller overvægt. Her kan olierne få vores celler tilbage i balance. Når den balance opstår, bliver vi i stand til at mærke vores reelle behov og kan handle på dem. Olierne åbner nemlig vores sind til nye

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Få adgang til information og inspiration om olierne

Jeg har lavet en Facebook gruppe, hvor jeg hver uge lægger videoer op om forskellige olier, og fortæller hvad jeg bruger dem til. Du er meget velkommen til at blive medlem af gruppen. Den hedder ”Femininpower på Flaske”

Sådan begynder du 

Er du nybegynder indenfor essentielle olier, vil jeg anbefale dig et startsæt med de 10 mest populære olier. 

3J3A0523_web2.jpg

Praktisk info

Du kan også starte med at købe enkelte olier, som du udvælger efter eget ønske.  Det koster 190 kr i oprettelsesgebyr. Det er inklusiv en smuk bog om olierne.

 

Uanset om du køber et startsæt eller sammensætter din egen førstegangs bestilling, handler du til priser der er reduceret med 25 %, når du opretter dig som kunde via mig.

 

Tryghed

Der er ingen købepligt eller automatiske abonnementer, og du kan efterfølgende handle olier i et omfang du ønsker det.  

Du kan oprette dig som kunde og købe olierne her:

Inspirerende netværk

Min hjælp og sparring

Som kunde hos mig får du:

Adgang til min lukkede FB-gruppe